Nice work my friends

Så. Eftersom jag fick så många kommentarer på mitt förra inlägg (många i det här fallet är 8, men det är jag nöjd med) kommer jag fortsätta att blogga.

Jag har förstått att nyheten har spridits. Och Maria, jag ska besvara dina frågor riktigt snart. Dock är jag ju släkt med en viss Anita och är lite vidskeplig. Så jag kommer berätta om familjen när papperna är klara. Men jag har fått en ny familj vilket betyder att jag stannar i 6 månader till. Jag lovar att komma med mer information snart!


Min värdmamma är iväg nu. Totalt ska hon vara iväg i 10 dagar. På lördag åker även min värdpappa iväg och ska möta upp min värdmamma i Kalifonien. Han ska dock bara vara iväg tills på tisdag kväll. Men under denna tiden har jag de 4 barnen här hemma helt själv. Jag är säker på att det kommer gå bra, nu börjar barnen göra mig lite nervös. Jag frågade dem om de hade några planer för helgen och de tre äldsta hade alla tre en fin idé om vad de ville göra nu när föräldrarna är bortresta. Emily påstår sig vara inbjuden till en lag-sleepover. Sarah som spelar i samma lag påstår att det inte existerar någon sleepover. Sarah å andra sidan vill sova över hos en kompis på fredagen och på lördagskvällen vill hon gå ut... vad det nu betyder?! Charlie vill ha 5-6 vänner här i huset och Julia vill även hon ha en kompis som ska sova över. Så de har alla 4 mer eller mindre tänkt igenom vad de vill göra nu i helgen när föräldrarna är borta. Med tre tonåringar blir jag lite nervös över detta!

Dessutom har jag lyckats bli sjuk. Idag har jag haft feber hela dagen, men har jobbat på ändå. Det finns ju inte så mycket att välja på nu.. Jag hoppas bara att jag lyckas bli frisk innan helgen! Något säger mig att jag vill va i form för kommande utmaningar!

Over and out
J


Återuppståndelse

Bloggen har återuppstått. Jag bestämde mig för att min blogg behövs finnas till i världen just nu. Mest eftersom jag fick skit av syrran om att den hade dött. Men en del av beslutet var mitt. Även fast min blogg har varit död i några månader har jag levt livet och hittat på en massa roliga saker...


Jag har varit en del av en helkvälls uppträde på Lavender. En kina resturang som erbjuder karaoke. Den här kvällen var vi de enda som ville bjuda på en show så vi sjöng i stort sett varje sång. "Thank you Johanna and Rebecca for your preformance. Now up on stage: Johanna, Rebecca and Jenni." Ungefär så såg det ut under kvällen. Detta är ett kort på mig och Rebecca när vi sjunger I just can't wait to be king från Lejon kungen.



Jag och Rebecca var och kollade på baseboll på Fenway Park. Red Sox förlorade dock...



Jag tog med mina tyska vänner till en strand som ibland har sälar som ligger och solar. Denna dagen dök de inte upp dock..



Repris från förra hösten..



Jag gjorde en helgkurs på Silver Bay. Lärde mig om det amerikanske rättssystemet bland annat. Är nu mera en expert på att svara på frågor som "Someone killed my dog. Why?!" Ja.. en tjej frågade vår instruktör om detta mysteriet...



Jag följde med Rebecca och hennes värdfamilj till Disney World.



Slottet som på kvällen var centrum av ett vackert fyrverkeri.


Detta är i stort vad som har hänt här på andra sidan atlanten för min del. Om bloggen ska forsätta att leva krävs det kommentarer. Och NEJ det är inte nog att bara läsa. Jag är inget större fan av en envägars konversation. Så nu är det upp till er. Det är ett hot!

J



RSS 2.0