Halloween

För andra året i rad spenderade jag halloween hos Meghans bror Aron. Det var åter igen en väldigt trevlig fest. Den var dock aningen annorlunda från förra året. Förra året var ju familjen Flintstones där och härjade. I år var det ju bara Barney, aka jag, kvar. Dock var hela familjen Welcome där i år igen och flertalet av Arons kompisar som var där förra året. Så trots att det var brist på svenske brudar var där trevligt sällskap. Den stora skillnaden från förra året var att Meg friade till Jenn. Hon hade ringen i en pumpa som hon hade skrivit "will you marry me" på.


Jag som en fånge på rymmen och Jenn som vampyr.


Meghan var Lady Gaga. Och väldigt naken...


Del av familjen Welcome.


Dave, Aron och Katie.


De nyförlovade. Och ringen på ett hörn.


Vad-har-jag-gett-mig-in-på-looken.


Dekoration på Megs och Jenns dörr.


Pumpan.


Förlovning


Koll på läget


Jag tänkte att ni kanske ville se vad det är för ställe jag bor på. Jag är dock en kass kamera ägare och har knappt några bilder på området här omkring. Faktum är att detta är den enda bilden jag har från grannskapet kring mitt nya hem. Detta är i alla fall Jordyn (till höger) och hennes bästa kompis Erin.




I övrigt tänkte jag bara påminna alla om att den här godingen var hos mig för i vintras. Det var tider det! Nu är hon dock på lite torrare äventyr! Läs om det på www.overcec.blogg.se



Små oskyldiga flickor....

Igår kväll och inatt var jag barnvakt åt en 10 årig flicka för att tjäna lite extra pengar medan föräldrarna var iväg över natten. Flickan hade även en kompis som sov över och jag höll på att dö av skratt i stort sett hela kvällen. Det roligaste var detta:

Vi går in i huset och flickan är mitt inne i att berätta att hon inte förstår sig på pojkar. De är såååå konstiga och hon vill aldrig ha med dem att göra. Vi kommer in i köket och där ligger tre barbies. Två flickor och en pojke. Hon berättar att hon brukar leka med barbierna och att flickorna torterar pojken. De ger honom elektriska chockar, stampar på honom och hänger honom dinglande ner från andra våningen. Efter ett tag blir även hennes kompis inne i hatet mot pojkar och kommer med följande idé..

- "If your boyfriend breaks up with you, you can just come home and torture this barbie-boy."
- "But I don't date boys." 
- "No, but in the future." 
- "NO! I will never ever date a boy. I hate them!"  

Oskyldiga små 10åriga flickor....?

Nya tider

Som lovat kommer här en snabb uppdatering om min nya familj. Eftersom mamma och Johan va de enda som ville veta något om dem går det ju relativt snabbt att uppdatera. Den äldsta tjejen som inte bor hemma heter Amanda. Hon är 19 år. Nästa syster i ordningen är Morgan, 15 år. Efter det kommer den enda pojken. Derek som snart är 13 år. Sist och minst kommer Jordyn, en liten tjej som just fyllde 10 år. Mamma Dawn jobbar som konsult på IBM och pappa Dale jobbar med datorer. Jag vet dock inte mer än så om vad han gör...


Annars kan jag avslöja att syrran har bokat en resa hit. Hon och Jannic kommer den 18 november till NY och jag planerar att möta dem där över helgen. Känns ganska overkligt, men om mindre än en månad träffas Tessan och jag igen. Kul kul cykelhjul!


Tessan I Central Park i sommras.


Korkort

Har inte tid att skriva egentligen, MEN...

IDAG KLARADE JAG DET SKRIFTLIGA PROVET FOR ETT KORKORT HAR I MASSACHUSETTS.

Grattis till mig! :)




Info om mina nya familj kommer i helgen.

Hal i jeansen

Faktum ar att jag har en hel del jeans med hal i dem. Det ar nastan sa att jag har lika manga hela fina jeans som jag har sondriga. Jag gillar de sondriga jeansen. De ar skona och de ar snygga. Men trots detta har jag borjat ifragasatta om jag kanske haller pa att bli for gammal for att anvanda dem. Jag ar ju inte speciellt gammal, men fragan ar vad alders gransen ar for att sluta anvanda haliga jeans? Idag fick jag fragan om jag har nagra hela jeans; och ja det har jag. Problemet ar att jag gillar mina haliga battre. Inte for att de ar snyggare an de hela, utan for att de helt enkelt ar skonare. Mina favorit jeans all times ar min systers jeans. Jag fick lana dem ett tag men sedan gick de tillbaka till sin ratta agare. Dessa jeansen har inga hal i dem... inte ens ett. Sa egentligen ar det syrrans fel att jag numera mest anvander haliga jeans. Eller kanske det ar jeans tillverkarna som inte kan producera jeans utan hal som jag gillar eller som passar mina fotbollslar. Nasta gang jag koper jeans ska jag i alla fall kopa ett par som ar hela. Jag tror nagon haller pa att vaxa upp... Men jag maste erkanna att alla dessa tankar kring jeans uppkom da jag fastnade i en kokslucka och nar jag sedan gick ivag gjorde jeansen ett ljud och det var inte av lycka utan av smarta. Krrrrrsssch...!




Bild uppdatering


En bild på mitt hår efter Rebecca har varit i farten.




Sarahs hejdåfest



Julia lämnade en liten hälsning.


Nytt

Jag ar ingen vidare bloggare har jag insett. Det storsta problemet jag har ar att jag hellre hittar pa saker an att skriva och beratta om dem for att sedan fa ett snitt pa 1,5 kommentarer per inlagg. Detta ar dock inte ett nytt inlagg da jag klagar utan jag vill papeka att jag forstar att intresset sjunker eftersom att bloggaren, jag i detta fallet, inte visar nagon storre entusiasm over att skriva sjalva inlagget.

Jag har borjat jobba i min nya familj nu. Min forsta dag var i fredags och eftersom barnen var lediga fran skolan bestamde jag att vi var tvungna att gora nagot roligt. Vi kom overens om att bowling kunde va kul och sedan var det full fart dit. Efter cirka 30 minuters bowlande trottnade de dock och borjade spela alla spel som kan tankas finnas i en spelhall. Det visade sig att det var darfor de ville bowla.. Mina nya vardbarn ar gamblers. Lite viktigare information ar kanske deras aldrar. Den aldsta ar 18 ar och flyttade precis hemifran for att ga pa college. De andra ar 15, 12 och 9. Den mellersta ar en pojke och de andra tva ar flickor.

Detta ar all information jag delar med mig av idag. Vill ni ha mer information om min nya familj sa ar det ju bara att fraga. Jag har en hel del att gora for tillfallet vilket ar min ursakt till att inte skriva mer. Jag maste plugga eftersom jag maste ta ett Massachussetts korkort eftersom mitt internationella bara galler i 1 ar. 

Just nu bor jag i min gamla familj och tanken ar att jag ska flytta nasta mandag. Det aterstar dock att se.


Cut cut cut

I tisdags satt och och Rebecca och kollade på Friends. Rätt som det är vänder hon sig mot mig och frågar "Do you want me to cut your hair?". Jag svarar med "Okay". Innan vi viste ordet av det satte Rebecca fart mot CVS för att köpa en sax och några klämmor. Jag hoppade i duschen för att få håret vått och 10 minuter senare klipptes den fösta hårtussen av. Vi hade ungefär en timme på oss innan jag var tvungen att hämta Julia och denna timmen gjorde det hela ganska stressigt. Att Rebecca sedan började skratta och sa "You look amish. You look like an amish boy." vid 14.55 gjorde ju inte stressen mindre. Hon hann fixa frillan lite, men den var långt ifrån snygg när jag lämnade för att hämta Julia och för att träffa alla chicka morsor som säkerligen går till en stylist minst en gång i veckan...

På kvällen kom min frissör tillbaka och fixa till det hela. Nu ser det faktiskt bra ut måste jag säga. Fast tydligen är det inte så snyggt i nacken. Jag har dock filosofin att eftersom jag inte kan se det är det någon annans problem. Om folk inte gillar vad de ser i min nacke får de helt enkelt kolla någon annanstans! Idag kanske vi färgar det... vi får se. Men ni får helt enkelt föreställa er mitt snygga hår i en dag eller två tills jag skriver igen för jag har ingen bild för tillfället. Kommentera gärna uppmuntrande ändå! ;)



Igår morse lyckades jag ställa till det lite för mig. Julia ville att jag skulle locka hennes hår inför "wacky wednesday" och efter lite övertalning gick jag med på att göra det. MISSTAG! Första lockan fastnade i lockjärnet och sedan var det ett krig att få ut det igen. Jag fick ut en femtedel av det, vilket tog cirka en halvtimme och sedan tog jag fram saxen. Cut cut cut... Jag fick loss det där nedrans järnet.. men en hel del hår hängde med på köpet. Stackars lilla Jules!

Smidigt som smor

Helgen har passerat och alla ar vid liv. Det hela gick ovantat smidigt. Tonaringarna skotte sig gallant, sa vitt jag vet... och Julia gjorde lika dant. Jag insag dock att jag inte riktigt ar redo for att ha fyra barn annu. Helgen gick langsamt forbi och trots att jag tycker valdigt mycket om alla fyra var jag ganska rastlos och hade garna gatt ut med kompisar, om an bara for en kopp kaffe och for att konna ivag fran huset lite. Vi har ju tva hundar i huset och de var svarare an barnen den har helgen. En av dem vagrar att sova om han inte far sova i min sang vilket ar ett problem eftersom nar han sover med mig kan inte jag sova. Man kan ju tro att problemet ar latt att losa genom att bara stanga dorren, men alla som har en sallskapssjuk hund vet att detta bara resulterar i en massa gnallande och annu mindre somn. Sa jag fick helt enkelt bita i det sura applet och lata det lilla kraket sova i min sang. Vi hade aven en extra hund denna helgen. Julia har startat en liten petsitting verksamhet och eftersom jag tycker det ar kul att hon ar kreativ och forsoker tjana lite extra pengar kunde jag ju inte neka henne att gora det denna helgen heller. Problemet med denna hunden ar att den inte ar helt rumsren annu. Sa jag var tvungen att ga upp klockan 5 pa natten for att asa ut den.. Inte sa skoj, men hanterbart. Att den sedan kissade inomhus pa en matta var mindre kul..
Det basta under helgen var anda nar jag kollade pa Julias fotbollsmatch. En sekvens under matchen gjorde mig sjalaglad. Julia raddade bollen fran att ga in i mal och sedan startade hon spelet igen snabbt genom att kasta ut bollen pa kanten till en anfallare. Efter det vande hon sig om till mig for att va saker pa att jag hade sett vad som hande, sedan vilkade hon och log sitt bredaste leende.
Idag ar det ju kanelbullens dag. Det blir dock inte kanelbullar for mig, men jag har ett par gifflar kvar fran IKEA sa de ska jag ata. Sedan ska vi aven gora appelpaj har ikvall. Mums mums!
J

Disney World

Först och främst.

Tessan: Jag vill gärna komma på den sleepovern...! Kan vi boka in det redan nu tills när jag kommer hem?

Cillan: Jag hoppas också att de ska bete sig bättre denna helgen. Även om det var ganska komiskt när Charlie gjorde det. Det var ju så löjligt att vi bara började garva båda två ungefär två sekunder efter han sa det! haha.. 

Reb: Jag lovar att skriva en uppdatering efter helgen om hur tonåringarna skötte sig. Stay tuned!


Som jag redan har nämt var jag ju på Disney World förr förra helgen. Jag hade ju lite annat att uppdatera er på så därför blev det ingen vidare information om just detta. Nu får ni chansen att läsa om det! Jag åkte alltså dit med Rebecca och hennes värdfamilj. De hade planerat att åka dit sedan en lång tid tillbaka för att fira Ryans (Rebeccas värdpappa) födelsedag. På torsdagen ringde deras hotel hem till dem och sa att deras hotelrum var under renovering och därför har de blivit uppgraderade till ett svit som var cirka dubbelt så stor som den de hade bokat från början. Fest tänkte de och några minuter senare var Johanna Björkheim i deras tankar. Jag vet inte exakt var det var som gjorde att de ville bjuda med mig. Kanske min obestridliga charm, mitt stora glada leende eller helt enkelt hela paketet. Men oavsett vad det var så fick jag ett telefonsamtal vid kring 19-tiden på torsdag kväll. När jag sedan slutade jobbet vid 21.30 körde jag raka vägen till deras hus. När jag gick in igenom dörren kom Jenna (Rebeccas värdmamma) fram till mig och fråga på en gång om jag ville följa med. Svaret vet ni ju redan och efter detta besöktes diverse flygbolags hemsidor innan jag bokade min biljett till Orlando, Florida. Klockan 4 morgonen därpå startade min färd mot värmen och kring lunchtid var jag och min lilla ryggsäck utanför portarna till The Magic Kingdom.

Jag var sedan i Orlando till söndag eftermiddag då jag tog flyget hem till Boston igen. Under denna tiden besöktes Magic Kingdom, Epcot och Animal Kingdom. Jag hade inte tid för Hollywood Studios eller för vattenparken, men kul hade jag ändå! :) I Magic Kingdom såg jag bland annat det berömda slottet och träffade på Mickey och de andra små knuttarna som jag följde som liten. I Epcot var jag i diverse länder, till exempel Tyskland (vilket Rebecca var väldigt exalterad över), Frankrike, Mexico och Japan. Även Norge fanns där... men Sverige valde de bort. Jag funderade på att skriva ett brev till självaste Walt.. men sedan hörde jag ett bekant ljud i högtalarna i samband med att jag gick in i England. Musik från Saltkråkan! Så jag bestämde mig för att Sverige var där på sitt sätt ändå.. men Walt vandrar på en skör lina! Genom hela resan fick jag givetvis Sveriges uteslutning påpekad för mig hela tiden av Rebecca och hennes värdföräldrar. Till sist berättade jag om mina planer för dem. Nästa gång jag åker till Disney ska jag ta med mig Sveriges flagga och skapa min egen lilla svenska hörna. Skrattar bäst som skrattar sist! Ha! Animal Kingdom var fint även det. Jag och Rebecca var på safari och fick se lejon och elefanter bland annat. Vi passade även på att stanna till i Dinoland för att äta ett kalkonben. Hitten under hela resan var dock första kvällen i Magical Kingdom. Jag och Rebecca besökte Space Mountain och åkte en berg och dalbana som var i fullständigt mörker. Det enda man kunde se var stjärnor och andra planeter i vårt solsystem. Det var otroligt häftigt och att Rebecca satt och skrek och tjoade av förtjusning framför mig under hela färden gjorde inte det mindre härligt. Space Mountain är alltså ett måste för alla som besöker Disney World. :)


SLOTTET!



Kalle Anka och hand favorit tjejer..



Rebecca går på attack!



As did I...



Tschüss!



RSS 2.0